Your SEO optimized title page contents

Lediga inköpsjobb i Malmö

Stockholm Läs mer
22 januari 2020

Inköpsansvarig

Stockholm Läs mer
14 januari 2020

Inköpare till RCO

Göteborg Läs mer
Stockholm Läs mer

Bli matchad med flera lediga inköpsjobb i Malmö

Gör dig synlig för våra rekryterare. Skicka in en spontanansökan och så kan våra rekryterare hitta dig vid nästa tillfälle. 

Om du är intresserad av att bli matchad med ett intressant inköpsjobb i Malmö är en spontanansökan nästa steg. Vi arbetar aktivt med att söka potentiella kandidater till våra rekryteringar eller konsultuppdrag. Du som finns i vår databas ökar chansen till ett nytt jobb betydligt och kan enkelt ses av våra rekryterare när ett matchande jobb som inköpare dyker upp.

Ansök här

Redo för nästa steg i karriären?

Hos Inköpsdesign får du möjlighet att växa genom att jobba som inköpare. Vi hjälper dig ta nästa steget i karriären och ger dig ett brett urval av arbetsgivare att söka tjänster hos. Våra kunder finns inom alla branscher och sätter dig som inköpare i fokus.

Sök ett ledigt inköpsjobb i Malmö

Malmö är själva navet i hela Skåneregionen; en del av Sverige som öppnar vårt land mot kontinenten och resten av Europa. Därför är det också en viktig strategisk plats för företag både på det nationella och internationella planet.

Malmö är också, som en följd av detta, en stad i kraftig expansion och det är en attraktiv plats att leva i där närheten till exempelvis Köpenhamn blir väldigt tilltalande. Alla dessa företag skriker efter kompetens och inte minst på inköpssidan syns en tydlig efterfrågan.

Har du det som krävs för att jobba som inköpare?

Har du rätt utbildning så finns det många inköpsjobb att söka i Malmö. Men, vi skulle emellertid säga att din utbildning är väldigt meriterande, men vi skulle även vilja addera att den inte är allt: inköpsjobb kräver det lilla extra och det är få yrken som ställer så höga krav på exempelvis personliga egenskaper som arbeten som inköpare/inköpsansvarig gör. Särskilt gäller det idag då allt går så mycket fortare och beslut måste tas betydligt snabbare.

Dessutom spelar konkurrensen en stor roll: vilar du och är velig så kommer företagets konkurrenter att kapa åt sig intressanta andelar på marknaden. Andelar som du borde ha ordnat till ditt företag.

Rätt egenskaper ger dig en fördel

Vilka egenskaper behöver du då för att passa för ett inköpsjobb? Vi ger några smakprov:

Analytisk förmåga: Du måste fatta snabba beslut, men dessa får inte ske genom skott från höften. Det kan fungera en- eller två gånger; tredje och fjärde gången kan det sluta i katastrof. Dina beslut måste föregås av en noggrann analys där varje liten sten har blivit vänd upp- och ner.

Arbetsmoral. Var beredd på att ett inköpsjobb inte sker mellan 08.00-17.00. Det brukar innebära lite mer obekväma tider än så. Inte minst om det företag du företräder spelar på den internationella marknaden. Belöningen är emellertid stor för den tid du är villig att lägga ner. En talande sak med inköpsjobb är att man A) måste fungera i grupp och vara bekväm med att leda andra och B) att man måste vara lite av en ensamvarg som kan ta stort ansvar på egen hand.

Förmåga att se utanför boxen. Låter klyschigt? Inte direkt. Ett inköpsjobb innebär att man måste kunna läsa lite mellan raderna och se lite in i framtiden. Är du en person som kan förutspå trender och andra detaljer så kommer du att göra en gigantisk skillnad för företaget. Du har en väldigt viktig post som kan öka produktionen och omsättningen markant. God fantasi är inget minus – tvärtom!

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Rolf Persson
073-656 56 19 rolf.persson@inkopsdesign.com
 
Göteborg:
Gunilla Gedda
079-078 00 28 gunilla.gedda@inkopsdesign.com