Your SEO optimized title page contents

Inköpscontroller som konsult

För att kunna utveckla inköpsarbetet krävs beslut som grundar sig på rätt information. Det kan vara skillnaden mellan att se en möjlighet eller att missa den. Vi har flera inköpscontrollers som vet hur man ska mäta, analysera och följa upp för att identifiera förbättringsmöjligheter eller undvika potentiella hot.

Vad kan en inköpscontroller göra för dig?

U

Analysera kostnader

En inköpscontroller hjälper er analysera kostnaderna för att få reda på vad, var och hur mycket som spenderas. Efter analysen ges konkreta förslag på åtgärder som hjälper er reducera kostnaderna.

Mäta och följa upp

Att skapa ett ramverk för hur inköpet ska mätas hjälper er förstå hur nuläget ser ut. Kompletterar vi det med en god uppföljning kommer ni ha goda förutsättningar för att lyckas i inköpsarbetet.

s

Identifiera risker

En av inköpscontrollers viktigaste uppgifter är att identifiera risker innan de blir hot. Vi har har erfarenheten som förebygger risker och ser till att hoten inte blir realiserade.

i

Ta fram beslutsstöd

En välformulerad inköpsstrategi grundar sig i bra underlag. Vi vet vilka kpi:er som är viktiga för att mäta rätt information som gör skillnad i inköpsarbetet.

Kontaktuppgifter

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

    Kontakta oss

    12 + 6 =