Your SEO optimized title page contents

Category Manager – Konsultuppdrag 9 mån

Stockholm

Är du målinriktad och självgående och med ett genuint intresse för inköp?

Vi söker för ISS räkning en Category Manager Subcontracting and Parts & Equipment under föräldraledighet på ca 9 månader 7/1-2019 – 30/9-2019.

ISS grundades i Köpenhamn 1901 och har vuxit till ett av världens ledande företag inom facility services. ISS erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom cleaning, catering, security, property, support services samt facility management. Global omsättning uppgick år 2017 till 79,9 miljarder DKK. ISS har cirka 480 000 anställda och verksamhet i 77 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Latinamerika och Stillahavsområdet och betjänar tusentals offentliga och privata kunder.

Arbetsuppgifter och ansvar

Förvalta, förädla och utveckla den befintliga strategin som finns för kategorin. 

Ansvara för leverantörsbasen inom ansvarsområdet Subcontracting and Parts & Equipment med hänsyn till Group category managers riktlinjer. Ansvaret för leverantörsbasen innebär att välja ut och skriva avtal med de leverantörer som är bäst för ISS utifrån parametrarna Code of conduct, kvalitet, leveransförmåga och pris.

Kategorin Subcontracting – Underleverantörer kan vara t.ex. leverantör av tvätt på entrémattor. Tjänster mer än produkter. Också utrustning som kan behövas för underentreprenaderna som sen hyrs ut.

Vidare ansvarar CM för att rätt antal leverantörer används med tanke på att nå volymfördelar men ändå behålla konkurrens.

CM har befogenhet att förhandla, skriva avtal och signera avtal i enlighet med företagets inköpspolicy.

CM ska följa företagets policy och instruktioner.

Gedigen kategori och inköpskunskap, gärna inom Sub Contracting av tekniska tjänster så som t.ex. fastighetsskötare, rörmokare eller elektriker.  

Resultat och förväntningar på rollen

En erfaren Category Manager som kan arbeta självgående och är målinriktad.

Rätt person kan komma att få ett team leader-ansvar men det är inget som man tar i första steget.

Gränssnitt i rollen

Leverantörer, interna avdelningar: Operations, Sales och Globala inköpsavdelningen.

Erfarenhet och utbildning

Utbildad inköpare men större fokus på erfarenhet och självgående profil.

Erfarenhet som Kategorichef / Strategisk Inköpare

Har du erfarenhet av ledningsgruppsarbete eller haft en team leader-funktion är det fördelaktigt.

Personliga egenskaper

Målinriktad och självgående och med ett genuint intresse för inköp.

Resor i jobbet kan förekomma.

Tjänsten är på heltid och placeringen är i Årsta.

Välkommen med din ansökan!

Kontakta mig för mer information

Johanna Carlsson

Rekryteringsassistent

Sök rollen!

Dela gärna annonsen

Senaste uppdragen

Junior projektinköpare till KeyPlants

Inköpsdesign rekryterar för kunds räkning en Taktisk inköpare! KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som erbjuder nyckelfärdiga lösningar för Life Sciences och avancerad teknologiska industrier. KeyPlants erbjuder våra kunder några av de mest erfarna yrkesverksamma inom branschen när det gäller GMP-kompatibel läkemedels- / bioteknikprocessdesign och off-site-konstruktion, det vill säga mobila lösningar. Arbetsbeskrivning Som Taktisk […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 2018-12-14

Läs mer & ansök

Inköpschef -Rekrytering till Green Cargo

När Green Cargos tåg rullar, rullar hjulen för svensk industri och handel. I många avseenden bär vi faktiskt tillväxten, välfärden och jobben på våra hjulaxlar. Vi kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Det gör vi pålitligt, tryggt och på utsatt […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 2018-12-14

Läs mer & ansök

Rekrytering Strategisk inköpare

Strategisk inköpare till Xylem – En spännande utmaning! På Xylem arbetar drygt 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor […]

Emmaboda Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Läs mer & ansök

Är du vår nästa inköpskonsult?

Vi växer så det knakar och med det kommer nya kunder som behöver hjälp med sitt inköpsarbete. Vi söker därför en inköpare för heltidsanställning hos Inköpsdesign. Är du intresserad av nya utmaningar och känner att du kan bidra med din inköpskompetens? Sök då rollen som inköpskonsult hos Inköpsdesign. Om tjänsten I tjänsten som inköpskonsult hos […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Läs mer & ansök