Your SEO optimized title page contents

Rekryterare

Stockholm

Har du en relevant bakgrund och lång erfarenhet av liknande tjänst och med ett stort intresse för rekrytering? Är du driven och självgående med skinn på näsan? Vill du vara med och fortsätta utveckla rekryteringsprocessen i ett mindre företag som ständigt växer? Då har vi uppdraget för dig – Sök redan idag!

Senast 2019-03-31

Inköpsdesign söker en driven och erfaren Rekryterare.

Om tjänsten

Inköpsdesign HR-avdelning består idag av 3 medarbetare i roller som HR/-Konsultchef samt två rekryterare. Rekryteringsfunktionen befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas där de under kommande året kommer bedriva mycket utvecklingsarbete inom funktionen. Du kommer tillsammans med teamet av två rekryterare och en HR/-konsultchef driva rekryteringsarbetet framåt med visionen om att skapa bästa möjliga upplevelse för alla inblandande parter i rekryteringsprocessen.

Här ges du möjligheten att komma in på ett mindre bolag som befinner dig i en tillväxtfas med mycket interna och externa kontaktytor där du får chans att bidra till att förbättra och utveckla rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare kommer du att ha ett ansvar för att självständigt driva rekryteringsprocessen från start till mål, från att sätta en kravprofil, annonsering, urval och intervjuer. Du kommer vidare att agera rekryteringspartner där du stöttar rekryterande chef. Allt detta med syfte att bibehålla högsta möjliga kvalitet genom hela rekryteringsprocessen.

Du kommer utöver din operativa roll tillsammans med övriga i teamet och arbeta med ständiga förbättringar där ni löpande kommer att

arbeta med internt förbättringsarbete i rekrytering, bidra till att förbättra och säkerhetsställa kvalitet hos kunden

·Rollen kommer även att innehålla administrativa uppgifter, systemvård och uppföljning.

Tjänsten passar dig som är självmotiverad, är nyfiken och inte rädd för att ta för dig. Du vill vara med och fortsätta att utveckla och förbättra rekryteringsprocessen och det allra viktigaste: att du brinner för och tycker att rekrytering är det roligaste som finns!

Vi söker dig som

  • har en relevant utbildning inom beteendevetenskap/personal eller liknande PA eller lång erfarenhet av liknande tjänst.
  • är nyfiken och har ett brinnande intresse för rekrytering
  • behärskar svenska och engelska mycket väl, såväl i tal som i skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du

  • har tidigare erfarenhet av rekrytering, antingen från bemanning- och rekryteringsbranschen eller som HR-medarbetare med särskilt fokus på rekrytering
  • har arbetat med eller har intresse för rekryteringar inom inköp/försäljning

Vi söker dig som känner igen dig i beskrivningen: en relationsbyggande rekryteringsfantast med skinn på näsan. Då du sköter flera rekryteringsprocesser parallellt är det viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi också att du är utåtriktad, social och har en god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående.
  • Omfattning: 75-80%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lena.soderberg@inkopsdesign.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Kontakta mig för mer information

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2019-03-31

Dela gärna annonsen

Senaste uppdragen

Sourcing Engineer

Som Sourcing Engineer kommer du att stötta organisationen i sourcingfrågor samt hitta lösningar relaterade till leverantörsbasen för kvalitets- och underhållsproblem. Du kommer att arbeta i enlighet med företagets globala sourcingstrategier.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2019-03-25

Läs mer & ansök

Inköpare / projektledare

Inköpare till ett av Nordens ledande omsorgsföretag För vår kunds räkning söker vi nu en inköpare/projektledare för placering i Solna Med 26000 medarbetare och 750 enheter i Sverige, Norge och Danmark är de ett av Nordens ledande omsorgsföretag som erbjuder boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 2019-03-25

Läs mer & ansök

Rekryterare

Har du en relevant bakgrund och lång erfarenhet av liknande tjänst och med ett stort intresse för rekrytering? Är du driven och självgående med skinn på näsan? Vill du vara med och fortsätta utveckla rekryteringsprocessen i ett mindre företag som ständigt växer? Då har vi uppdraget för dig – Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Läs mer & ansök

Strategisk inköpsanalytiker

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Vi söker nu en strategisk Inköpsanalytiker med placering på Valhallavägen i Stockholm.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Läs mer & ansök