Your SEO optimized title page contents

Inköpare för nya utmaningar

Göteborg

Inköpsdesign utökar sin verksamhet i Göteborg – redo för nya utmaningar hösten 2019?

Senast 2019-09-30

Sedan 2001 har vi på Inköpsdesign hjälpt företag att utveckla sin inköpskunskap - dels genom våra verktyg och analyser men även med rekryteringsbehov och interimslösningar. Det nuvarande behovet för närvaro i Göteborg ökar och ett naturligt steg för oss är att även etablera oss fysiskt på plats i regionen.

Inför kommande satsning i höst vill vi utöka vårt nätverk och komma i kontakt med fler personer med erfarenhet inom inköp och som är intresserade av nya utmaningar efter sommaren. Du kanske inte aktivt är ute och letar efter jobb men är nyfiken på att höra om eventuella möjligheter. Eller så sitter du på ett projekt som snart avslutas och vill ha nya uppdrag.

I vilket fall vill vi höra av dig!

Skicka in ditt CV med en kort beskrivning om dig och vad du letar efter så tar en av våra rekryterare kontakt med dig - vem vet - drömjobbet kanske finns på andra sidan semestern.


Kontakta mig för mer information

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2019-09-30

Dela gärna annonsen

Senaste uppdragen

Senior projektledare Inköp och processutveckling

Skulle du trivas med att arbeta med övergripande processutveckling inom inköp på ett bolag i stark tillväxt? Just nu söker vi en senior projektledare som vill hjälpa Svea Solar att få struktur och en proaktiv inköpsorganisation. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående i minst 6 månader.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2019-10-04

Läs mer & ansök

Inköpskonsult till bioteknikföretag

För kunds räkning söker dig som trivs i en internationell miljö och en dynamisk roll med både operativ och strategiskt arbete. Uppdraget beräknas starta senast 1 november och beräknas pågå till oktober 2020.

Läs mer & ansök

Avdelningschef Projektering

Skandinaviska glassystem (SGS) som är erkänt en av de ledande innovatörerna av avancerade byggnadsprojekt i Skandinavien. SGS har belönats med några av de mest prestigefyllda projekten SGS någonsin kunde ha önskat.
Vi söker nu en senior konsult som ska hoppa in som vikarierande avdelningschef i Projekteringsavdelningen. Möjlighet till förlängning eller fast anställning finns. Gärna start omgående. Placering i Göteborg.

Göteborg Sista ansökningsdag: 2019-09-27

Läs mer & ansök

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Sara Jägborn
070-080 75 91 sara.jagborn@inkopsdesign.com

Göteborg:

Emil Sjöberg
073-055 10 66
emil.sjoberg@inkopsdesign.com