Your SEO optimized title page contents

Inköpare för nya utmaningar

Göteborg

Inköpsdesign utökar sin verksamhet i Göteborg – redo för nya utmaningar hösten 2019?

Senast 2019-11-28

Sedan 2001 har vi på Inköpsdesign hjälpt företag att utveckla sin inköpskunskap - dels genom våra verktyg och analyser men även med rekryteringsbehov och interimslösningar. Det nuvarande behovet för närvaro i Göteborg ökar och ett naturligt steg för oss är att även etablera oss fysiskt på plats i regionen.

Vi finns numera också på plats med personal och kontor i Göteborg, och i början av vår etablering vill vi utöka vårt nätverk och komma i kontakt med fler personer med erfarenhet inom inköp och som är intresserade av nya utmaningar. Du kanske inte aktivt är ute och letar efter jobb men är nyfiken på att höra om eventuella möjligheter. Eller så sitter du på ett projekt som snart avslutas och vill ha nya uppdrag.

I vilket fall vill vi höra av dig!

Skicka in ditt CV med en kort beskrivning om dig och vad du letar efter så tar en av våra rekryterare kontakt med dig - vem vet - drömjobbet kanske finns ett klick bort.

Kontakta mig för mer information

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2019-11-28

Dela gärna annonsen

Senaste uppdragen

Taktisk inköpare

Bodén & Lindeberg är en ledande importör och leverantör av ingredienser till den nordiska livsmedelsindustrin. Deras största produktområden är kolonialvaror såsom nötter, mandel, choklad, kakao, kryddor, fröer, torkad frukt, socker m.m. till bageri-, konfektyr- och livsmedelsindustrin samt restauranggrossister i Norden och Baltikum. De har egen produktion av kryddor och förpackningar till bageri- och livsmedelsindustri.
De producerar kundspecifika blandningar och förpackningsstorlekar. Produkterna förvaras i och levereras från egna torr-, krydd- och kyl lager vilket gör att de kan upprätthålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet.
Företaget grundades 1862 av Axel Bodén och är fortfarande familjeägt. Verksamheten omsätter idag drygt 300 miljoner kronor och har kontor, lager och produktion i Arninge, Täby. På kontoret sitter idag 28 anställda.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2019-11-21

Läs mer & ansök

Supply chain planner

Som Inköpare/Supply chain planner ansvarar du för att försörja företagets enheter med insatsmaterial (råvaror, förpackningar och förtryckt förpackningsmaterial), i rätt tid, till rätt kvalitet och rätt kostnad.

Sista ansökningsdag: 2019-11-17

Läs mer & ansök

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Sara Jägborn
070-080 75 91 sara.jagborn@inkopsdesign.com

Göteborg:

Rolf Persson
073-656 56 19
rolf.persson@inkopsdesign.com