Your SEO optimized title page contents

Strategisk inköpare- direkt material

Stockholm

Aritco levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen.
Vill du bli en del av ett företag som har en mycket tydlig filosofi som omfattar alla aspekter av produktionen och verksamheten och som följer sin vision och sina kärnvärden: Innovation, Pålitlighet och Teamwork? Då är det här jobbet något för dig!

Senast 2020-02-04

Vi rekryterar en strategisk inköpare till Aritco!

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten – överallt!

Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 25 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades då. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma
.

Beskrivning av tjänsten:

Som strategisk inköpare på Aritco kommer du att arbeta med ett team av 7 andra inköpare och rapportera till Gustav som är inköpschef. Du kommer att vara huvudansvarig för en eller ett par kategorier med övergripande ansvar för prisförhandlingar, avtal och leverantörsrelationer. Fokus i tjänsten ligger främst på att utveckla leverantörsbasen med målsättningen att säkerställa en hög produktkvalitet och leveransprecision till konkurrenskraftiga villkor.

I arbetet ingår även att stödja vår utvecklingsavdelning genom att koordinera projekten med de leverantörer som finns inom din portfölj.

Exempel på arbetsuppgifter:

·       Kommersiellt ansvarig för tilldelad portfölj/kategori som t.ex plåt, mekanik eller elektronik.

·       Utveckla och implementera strategier för kategorin samt utföra leverantörsutvärderingar

·       Kvalificering och implementering av nya leverantörer samt kommunicera förändringar i leverantörsledet internt

·       Driva och samordna inköps- och kategoriarbete tvärfunktionellt

·       Förbereda, förhandla samt sluta avtal och därutöver se till att leverantörer följer ingångna avtal

·       Ständigt säkerställa, kontrollera och utmana kostnadsstrukturen och kostnadsdrivare

·       Bidra till att KPI:er uppnås (kvalitet, leverans, kostnad)

·       Ansvara för att prognoser är korrekta och stödjer företagets produktionsplaner och leveransåtaganden

Arbeta i enlighet med Aritcos processer, värdegrund och säkerställa att uppförandekoden följs, både av intern personal kopplade till inköpsarbetet och externa leverantörer.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du vara analytisk, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Vi tror också att du kan identifiera dig med Aritcos värdeord. – Teamwork, Inovation och Reliability.

Teamwork är ett starkt värdeord som Aritco strävar efter. Som anställd är det viktigt alla jobbar för samma mål- hur man bemöter sina kollegor och att bidra till att lyfta arbetsgruppen.

Din bakgrund

• Högskoleutbildning på minst 3 år.

• Minst 3-4 års erfarenhet av strategisk inköp.

• Viss förhandlingsvana .

• Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi ser också positivt på de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald kan tillföra organisationen.

Vad vi erbjuder

På Aritco är vi övertygade om att framgång nås genom engagerade, motiverade och kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Aritco har certifierats för arbetsplatsen ”great place to work” – företaget har generösa personalförmåner och värdesätter sin personal högt. Vi sitter i helt nyrenoverade aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder såklart också friskvårdsbidrag och är anslutna till förmånsportalen Benify bland mycket annat. Vi vet också att livet kan vara ett svår lagt pussel ibland och erbjuder flexibla arbetstider då vi tror på att balans mellan det privata och arbetet är av yttersta vikt. Här lyckas vi tillsammans och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid
Arbetstid: kontorstid med möjlighet till flextid.
Plats: Järfälla

Kontakta mig för mer information

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2020-02-04

Dela gärna annonsen

Senaste uppdragen

Inköpsansvarig

Vi rekryterar för kunds räkning en Inköpsansvarig till Jobman Workwear AB som ingår i New Wave Group. Jobman är ett företag med entreprenöranda där du förväntas vilja jobba både högt och lågt och du får vara med att påverka hela processen från ax till limpa. Du kan vara en erfaren strategisk inköpare, van att se till hela processen och som nu är mogen att ta nästa steg som inköpsansvarig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-01-29

Läs mer & ansök

Inköpare till RCO

Vi har fått förtroendet att rekrytera för kunds räkning en Inköpare till RCO som har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. RCO grundades 1976 och idag finns de representerat i Sverige, Norge och Finland. Sammanlagt har RCO cirka 85 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter 250 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-02-07

Läs mer & ansök

Strategisk inköpare- direkt material

Aritco levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen.
Vill du bli en del av ett företag som har en mycket tydlig filosofi som omfattar alla aspekter av produktionen och verksamheten och som följer sin vision och sina kärnvärden: Innovation, Pålitlighet och Teamwork? Då är det här jobbet något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Läs mer & ansök

Är du vår nästa inköpskonsult?

Vi växer så det knakar och med det kommer nya kunder som behöver hjälp med sitt inköpsarbete. Vi söker därför en inköpare för heltidsanställning hos Inköpsdesign. Är du intresserad av nya utmaningar och känner att du kan bidra med din inköpskompetens? Sök då rollen som inköpskonsult hos Inköpsdesign. Om tjänsten I tjänsten som inköpskonsult hos […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-04-05

Läs mer & ansök

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Rolf Persson
073-656 56 19 rolf.persson@inkopsdesign.com
 
Göteborg:
Gunilla Gedda
079-078 00 28 gunilla.gedda@inkopsdesign.com