Your SEO optimized title page contents

Inköpsansvarig

Stockholm

Vi rekryterar för kunds räkning en Inköpsansvarig till Jobman Workwear AB som ingår i New Wave Group. Jobman är ett företag med entreprenöranda där du förväntas vilja jobba både högt och lågt och du får vara med att påverka hela processen från ax till limpa. Du kan vara en erfaren strategisk inköpare, van att se till hela processen och som nu är mogen att ta nästa steg som inköpsansvarig.

Senast 2020-01-29

Om rollen

I din roll har du koll på alltifrån lagerstyrning och allt vad det innebär till att utveckla leverantörsbasen. Du är involverad i hela processen från att samarbeta med produktutvecklarna till ett övergripande ansvar för planering/förhandling tillsammans med vår centrala inköpsfunktion i Asien. Du supportar dagligen marknad, kundtjänst, lager och våra systerbolag i Norge och Holland.  Du har personalansvar över en person och förväntas att göra ett par årliga reser i tjänsten, framförallt till Asien.

Arbetsuppgifter som ingår bl.a:

-Prisförhandlingar och leverantörsutveckling

-Övergripande hantering av tullfrågor, certifieringar, kvalitéts-uppföljning mm

-MOQ och reklamationer

-Produktionsplanering och riskbedömningar

-Forcast planering av råmaterial

Om dig

Du är en person som har jobbat med liknade arbetsuppgifter, gärna med textilkunskap men inte nödvändigtvis. Du kanske tar med dig erfarenheten från en annan bransch och kan applicera dina kunskaper hos oss. Du har erfarenhet och kunskap om hela processen från produktplanering till slutkund. Du har ett entreprenörssinne och tycker om att vara en del av utvecklingen och att kunna bidra till den.

Du kommer till ett företag som bygger en kultur som genomsyras av ”öppenhet” och ”prestigelöshet” där teamkänsla är viktig och att trivas i att vara med i en förändringsresa.

Om företaget

Jobmans arbetskläder utvecklas och tillverkas för yrkesmänniskor med höga krav. Så har det varit sedan 1975. Slitstyrkan har alltid varit – och kommer alltid att vara – vårt främsta kännetecken. För oss på Jobman Workwear handlar kvalitet inte bara om valet av rätt material. Kläderna ska även ge rörlighet och komfort under långa och utmanande arbetspass. I kombination med nya funk-tioner och modern design gör kläderna också dig uthålligare på jobbet. Vår vision är att göra alla yrkesmänniskor till stolta bärare av Jobmans arbetskläder, varje dag.

Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med en provanställningsperiod 6 mån.

Start: Snarast

Ort: Upplands Väsby        

  

Kontakta mig för mer information

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2020-01-29

Dela gärna annonsen

Senaste uppdragen

Inköpsansvarig

Vi rekryterar för kunds räkning en Inköpsansvarig till Jobman Workwear AB som ingår i New Wave Group. Jobman är ett företag med entreprenöranda där du förväntas vilja jobba både högt och lågt och du får vara med att påverka hela processen från ax till limpa. Du kan vara en erfaren strategisk inköpare, van att se till hela processen och som nu är mogen att ta nästa steg som inköpsansvarig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-01-29

Läs mer & ansök

Inköpare till RCO

Vi har fått förtroendet att rekrytera för kunds räkning en Inköpare till RCO som har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. RCO grundades 1976 och idag finns de representerat i Sverige, Norge och Finland. Sammanlagt har RCO cirka 85 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter 250 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-02-07

Läs mer & ansök

Strategisk inköpare- direkt material

Aritco levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen.
Vill du bli en del av ett företag som har en mycket tydlig filosofi som omfattar alla aspekter av produktionen och verksamheten och som följer sin vision och sina kärnvärden: Innovation, Pålitlighet och Teamwork? Då är det här jobbet något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-02-04

Läs mer & ansök

Är du vår nästa inköpskonsult?

Vi växer så det knakar och med det kommer nya kunder som behöver hjälp med sitt inköpsarbete. Vi söker därför en inköpare för heltidsanställning hos Inköpsdesign. Är du intresserad av nya utmaningar och känner att du kan bidra med din inköpskompetens? Sök då rollen som inköpskonsult hos Inköpsdesign. Om tjänsten I tjänsten som inköpskonsult hos […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 2020-04-05

Läs mer & ansök

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Rolf Persson
073-656 56 19 rolf.persson@inkopsdesign.com
 
Göteborg:
Gunilla Gedda
079-078 00 28 gunilla.gedda@inkopsdesign.com