Operativ inköpare

De flesta större och mellanstora organisationer behöver minst en operativ inköpare och för er gäller det att hitta någon som kan yrket och känner till det effektivaste verktygen.

Vi på Inköpsdesign tillhandahåller resurser med olika kompetensprofiler som till exempel inköpschef (CPO), förändringsledare inköp, inköpsspecialist, kategoriansvarig/strategisk inköpare, operativ inköpare och inköpsassistent.

Kvalificerad operativ inköpare

 

En operativ inköpare ger er den expertkunskap som ni letar efter. Vi levererar slagkraftiga verktyg, metoder, kompetensutveckling och resurser som effektiviserar er inköp. Vi har lång erfarenhet och kunskap inom alla områden inom inköp. Våra kunder representerar olika branscher och storlekar.

Den kunskap våra operativa inköpare överför till ert företag är praktiskt tillämpbar och skapar förutsättningar för att ni själva ska gå vidare efter genomfört uppdrag. Utgångspunkten är dock att alltid använda och bygga vidare på det som redan finns hos er idag.

Dessutom har våra operativa inköpare alltid under genomförandet av uppdraget tillgång till Inköpsdesigns nätverk representerande olika typer av specialistkompetens. Allt för att ni ska få den bästa lösningen.

 

Kontakta oss gällande operativ inköpare

Saknar du och ditt företag en operativ inköpare idag? Hör av dig till oss så berättar vi fler fördelar med en operativ inköpare och hur du kan effektivisera er inköpsprocess samtidigt som ni sänker era kostnader. Du når oss via e-post eller telefon, välkommen!

Nyckelord:
Operativ inköpare

Kontaktuppgifter

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.
Vasagatan 7, Stockholm
070-612 46 29
info@inkopsdesign.com

    Kontakta oss

    6 + 9 =

    Vår Inköpsexpertis finns närvarande i alla branscher