Your SEO optimized title page contents

Rekrytera inköpschef

Att hitta rätt person som ska leda ert inköp kräver god förståelse för branschen, yrket, företaget och individen.

Vi arbetar bara med inköp som expertis och har byggt upp ett brett nätverk av kompetenta inköpschefer som har det lilla extra. Vi vet att det krävs mer en ett fint cv för att passa i rollen som inköpschef.

Vi matchar mer än bara en kravspecifikation och ser till att ni som företag får rätt personlighet till teamet.
Det är först när vi hittar rätt kompetens och ambitiösa personlighet som kandidaten blir aktuell – vi har märkt att detta är en ovanligt bra kombination för att lyckas med rekryteringen.

Vad gör en inköpschef?

k

Skapa effektiva inköpsstrategier

En av inköpschefens viktigaste uppgifter är att formulera inköpsstrategier för företaget. Vi vet detta och rekryterar inköpschefer som har kompetensen att ta ert inköp till nya nivåer. Med rätt inköpschef kommer ni ta del av ökad lönsamhet, realiserade besparingar, minskade ledtider och bättre marginal. Det är därför en lönsam investering att rekrytera en inköpschef till företaget.

N

Leda inköpsfunktionen

Första steget för en rekryterad inköpschef är att formulera inköpsstrategin. Denna strategi ska sedan implementeras under verksamhetsåret och det är först då inköpsarbetet börjar på riktigt. Att leda inköpsarbetet dag till dag är något som kräver ledarskapsförmåga, djupgående inköpskompetens och en vilja att nå högre mål år efter år. Vi vet detta har och nätverket, kunskapen och drivet för att leverera rätt profil till ert företag.

Kompetensutveckling

Vi anser att en bra inköpschef bidrar till att höja kunskapsnivån i inköpsfunktionen. Vi uppmuntrar därför inköpare att ställa mer frågor till varandra och på så sätt lära sig mer om inköp. Om ni rekryterar en inköpschef med Inköpsdesign som samarbetspartner får ni precis detta, en person som har djupgående kompetens inom området som kan svara på frågor och hjälpa medarbetarna utvecklas.

>

Utveckla inköpsfunktionen

Vi rekryterar inköpschefer som når målen år efter år. Det handlar om att hitta rätt person som kan mäta, följa upp och utvärdera tidigare arbete för att hitta områden som ska förbättras. Dessa ska sedan adresseras i en effektiv strategi som stärker ert inköpsarbete. Resultatet syns i bl.a. bättre marginal, mindre risker, ökad lönsamhet eller realiserade kostnadsbesparingar.

Kontaktuppgifter

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

  Kontakta oss

  14 + 10 =

  Vi kan en sak – inköp

  Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

  Stockholm:
  Sara Jägborn
  070-080 75 91 sara.jagborn@inkopsdesign.com

  Göteborg:

  Rolf Persson
  073-656 56 19
  rolf.persson@inkopsdesign.com