InköpsdesignNyhet

”Göteborgsföretagen är positiva och nyfikna”

28 februari 2020

Gunilla Gedda är sedan årsskiftet försäljningsansvarig för Inköpsdesign i Göteborg. Här berättar hon om det varma mottagandet från regionens företag, konsultuppdrag och det nystartade chefsnätverket FLOW.

– Vår nisch har inte funnits i regionen tidigare och det märks att vi är uppskattade, här finns behov av specialister inom inköp, säger Gunilla Gedda, försäljningsansvarig på Inköpsdesign i Göteborg.

Just nu är Gunilla ute och presenterar Inköpsdesign på regionens olika företag. Ett arbete som innebär många rundvandringar, företagspresentationer och även spontana möten.

– Det kan låta klyschigt men det finns verkligen en Göteborgsanda hos företagen jag besöker, oavsett bransch. De är välkomnande, positiva och nyfikna. Framförallt är de generösa med sin tid och tycker om att prata om inköp.

Chefsnätverket FLOW startar i Göteborg
Sedan hösten 2019 har Inköpsdesign drivit chefsnätverket FLOW i Stockholm. Nu är det snart dags att lansera en Göteborgsversion.

– Den första träffen för FLOW i Göteborg är den 18 mars. Intresset har varit stort och många verkar glada över ett nätverk som är till för just inköpschefer. Vi har några platser kvar så det går fortfarande bra att anmäla sig.

– En sista sak jag vill tipsa om är vi har ett spännande långtidsuppdrag i Göteborg, som senior teknisk inköpare på ett kemiföretag, säger Gunilla Gedda.

 

 

Chefsnätverket FLOW Göteborg
Chefsnätverket FLOW är ett forum där inköpschefer kan lära av varandra, bolla idéer samt diskutera utmaningar och trender. Genom nätverket kan inköpschefer få stöttning, kontakter och referenser på framgångsrika förändringsprojekt. Målsättningen är att ge medlemmarna ny inspiration och konkreta tips på förändring.

Är du intresserad av att veta mer eller vill skriva upp dig inför framtida träffar?
Kontakta Gunilla Gedda på 079-078 00 28 eller gunilla.gedda@inkopsdesign.com

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X