Your SEO optimized title page contents

Vilka är Inköpdesign?

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som arbetar med att hjälpa företag nå sin fulla inköpspotential. Vi är experter inom inköp och arbetar aktivt med att rekrytera, utbilda och vägleda företag till bättre lönsamhet. Vi finns runt om i landet och har inköpsexpertis inom alla branscher. 

Vi arbetar efter våra värderingar och kan kan en sak helt enkelt – inköp.

Våra medarbetare

Lena Söderberg

Lena Söderberg

VD

Lena har en bred bakgrund som ledare i många år och är utbildad ledarskapscoach. Hon har arbetat med affärsutveckling, försäljning och HR frågor i flera olika branscher. Idag används Lenas expertis för att rekrytera marknadens bästa inköpare och konsulter.
Kontakta Lena
070-404 18 80

 

Rolf Persson

Rolf Persson

Inköpskonsult, tf. försäljningsansvarig Göteborg

Rolf har över 35 års erfarenhet av inköpsarbete. Han har arbetat inom en rad olika industrier från transport till energi. Idag används Rolfs kompetens för att hjälpa Inköpsdesigns kunder lyfta inköpet till nya nivåer.
Kontakta Rolf
073-656 56 19

Sara Jägborn

Sara Jägborn

Försäljningsansvarig

Sara är en senior inköpare med erfarenhet av inköp i ledande roller. Hon delar gärna med sig av sin kunskap inom e-handel, försäljning, förhandling och mycket mer. Idag används Saras expertis för att hjälpa Inköpsdesigns kunder ta tillvara på sina inköpsmöjligheter. 
Kontakta Sara
070-080 75 91

 

Madelene Martinsson

Madelene Martinsson

Kundansvarig/Inköpare

Madelene har en inköpsbakgrund och har jobbat i olika företag som strategisk inköpare genom Inköpsdesign. Nu är hon en del av vår säljavdelning och kan med sin bakgrund lätt hjälpa och förstå våra kunders behov. Förutom sälj-och kundansvar jobbar hon delvis fortfarande som inköpskonsult åt en av våra kunder. Hon bidrar med erfarenhet av som vi säger ”båda sidor av bordet” vilket är en unik kompetens i sin roll som säljare.  
Kontakta Madelene
076-212 99 03

Maria Nolberg

Maria Nolberg

Rekryterare

Maria har mer än tio års erfarenhet av arbete med försäljning, rekrytering, employer branding och social rekrytering i flera olika branscher. I botten är Maria utbildad på Stockholm Universitet inom arbetsliv och arbetsmarknad. Utöver att jobba med rekrytering och bemanningsuppdrag på Inköpsdesign jobbar Maria även med bolagets marknadsföring och PR.
Kontakta Maria
070-471 10 63

Atena Vinogradova

Atena Vinogradova

Rekryterare

Atena är beteendevetare i grunden och har tidigare erfarenhet som konsultchef inom rekrytering och bemanning. Hon har arbetat med försäljning, rekrytering och förhandling. Idag används Atenas kompetens för att rekrytera inköpare på alla nivåer och matcha marknadens bästa inköpskonsulter till våra kunder.
Kontakta Atena
076-084 31 57

Kontaktuppgifter

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

  Kontakta oss

  2 + 5 =

  Vi kan en sak – inköp

  Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

  Stockholm:
  Sara Jägborn
  070-080 75 91 sara.jagborn@inkopsdesign.com

  Göteborg:

  Rolf Persson
  073-656 56 19
  rolf.persson@inkopsdesign.com