Your SEO optimized title page contents

Vilka är Inköpdesign?

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som arbetar med att hjälpa företag nå sin fulla inköpspotential. Vi är experter inom inköp och arbetar aktivt med att rekrytera, utbilda och vägleda företag till bättre lönsamhet. Vi finns runt om i landet och har inköpsexpertis inom alla branscher. 

Vi arbetar efter våra värderingar och kan kan en sak helt enkelt – inköp.

Våra medarbetare

Lena Söderberg

Lena Söderberg

VD

Lena har en bred bakgrund som ledare i många år och är utbildad ledarskapscoach. Hon har arbetat med affärsutveckling, försäljning och HR frågor i flera olika branscher. Idag används Lenas expertis för att rekrytera marknadens bästa inköpare och konsulter. 
Kontakta Lena
070-404 18 80

 

Rolf Persson

Rolf Persson

Inköpskonsult

Rolf har över 35 års erfarenhet av inköpsarbete. Han har arbetat inom en rad olika industrier från transport till energi. Idag används Rolfs kompetens för att hjälpa Inköpsdesigns kunder lyfta inköpet till nya nivåer. 
Kontakta Rolf
073-656 56 19

 

Sara Jägborn

Sara Jägborn

Kundansvarig

Sara är en senior inköpare med erfarenhet av inköp i ledande roller. Hon delar gärna med sig av sin kunskap inom e-handel, försäljning, förhandling och mycket mer. Idag används Saras expertis för att hjälpa Inköpsdesigns kunder ta tillvara på sina inköpsmöjligheter. 
Kontakta Sara
070-080 75 91

 

Kontaktuppgifter

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

    Kontakta oss

    6 + 5 =