Kontakt

Vi kan en sak – inköp

Sedan 2000 har vi hjälpt företag med att hitta rätt resurser inom inköp. Oavsett om det är interim, konsult eller rekryteringshjälp har Inköpsdesign rätt expertis för att hjälpa er.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter

Lena Söderberg

VD

Lena har en bred bakgrund som ledare i många år och är utbildad ledarskapscoach. Hon har arbetat med affärsutveckling, försäljning och HR frågor i flera olika branscher. Idag används Lenas expertis för att rekrytera marknadens bästa inköpare och konsulter.

lena.soderberg@inkopsdesign.com
070-404 18 80

Atena Vinogradova

Konsult & HR-ansvarig

Atena är beteendevetare i grunden och har tidigare erfarenhet som konsultchef inom rekrytering och bemanning. Hon har arbetat med försäljning, rekrytering och förhandling. Idag används Atenas kompetens för att rekrytera inköpare på alla nivåer och matcha marknadens bästa inköpskonsulter till våra kunder.

atena.vinogradova@inkopsdesign.com
076-084 31 57

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Vi arbetar tillsammans med kunden för att identifiera möjligheter som leder till ökad lönsamhet. Vi strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete och flera av våra kunder har nu valt oss i över 15 år i rad. Lena Söderberg, VD, Inköpsdesign Läs kundintervju

Några av våra kunder

Lena Söderberg

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom Supply Chain, ring mig på 070-404 18 80 eller maila lena.soderberg@inkopsdesign.com.

Du kan också boka kostnadsfri rådgivning med någon av våra experter.

Boka

X