Kontakt

Vi kan en sak – inköp

Sedan 2000 har vi hjälpt företag till en mer lönsam inköpsvardag. Oavsett om det är interim, specialistkunskap, rekryteringshjälp eller kompetensutveckling har Inköpsdesign rätt expertis för att hjälpa er ta inköp till nya nivåer.

Kontakta oss

Våra medarbetare

Lena Söderberg

VD

Lena har en bred bakgrund som ledare i många år och är utbildad ledarskapscoach. Hon har arbetat med affärsutveckling, försäljning och HR frågor i flera olika branscher. Idag används Lenas expertis för att rekrytera marknadens bästa inköpare och konsulter.

lena.soderberg@inkopsdesign.com
070-404 18 80

Rolf Persson

Försäljningsansvarig

Rolf har över 35 års erfarenhet av inköpsarbete. Han har arbetat inom en rad olika industrier från transport till energi. Idag används Rolfs kompetens för att hjälpa Inköpsdesigns kunder lyfta inköpet till nya nivåer.

rolf.persson@inkopsdesign.com
073-656 56 19

Madelene Martinsson

Konsult

Madelene har en inköpsbakgrund och har jobbat i olika företag som strategisk inköpare genom Inköpsdesign. Nu är hon en del av vår säljavdelning och kan med sin bakgrund lätt hjälpa och förstå våra kunders behov. Förutom sälj-och kundansvar jobbar hon delvis fortfarande som inköpskonsult åt en av våra kunder. Hon bidrar med erfarenhet av som vi säger ”båda sidor av bordet” vilket är en unik kompetens i sin roll som säljare.

madelene.martinsson@inkopsdesign.com
076-212 99 03

Atena Vinogradova

Rekryterare (föräldraledig)

Atena är beteendevetare i grunden och har tidigare erfarenhet som konsultchef inom rekrytering och bemanning. Hon har arbetat med försäljning, rekrytering och förhandling. Idag används Atenas kompetens för att rekrytera inköpare på alla nivåer och matcha marknadens bästa inköpskonsulter till våra kunder.

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Vi arbetar tillsammans med kunden för att identifiera möjligheter som leder till ökad lönsamhet. Vi strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete och flera av våra kunder har nu valt oss i över 15 år i rad. Lena Söderberg, VD, Inköpsdesign Läs kundintervju

Några av våra kunder

Rolf Persson

Hej! Vill du veta mer om hur ni kan spara
pengar och öka kvaliteten på era inköp,
ring mig på 073-656 56 19 eller maila rolf.persson@inkopsdesign.com.

Du kan också boka kostnadsfri rådgivning med någon av våra experter.

Boka

X