Inköpschef i Stockholm

Är det dags för ditt företag att hitta en ny inköpschef i Stockholm? Kanske är du i behov av en interim inköpschef? Då har du två naturliga val; antingen kan du hyra in en inköpschef exempelvis genom oss eller så kan du anställa en inköpschef – och då hjälper vi dig med rekryteringen. Oavsett vilken lösning du väljer arbetar vi för att göra er inköpsprocess mer effektiv och med målsättningen att sänka dina totala kostnader. Vi heter Inköpsdesign och är specialister inom inköp. Vi kan erbjuda dig ett helhetskoncept av tjänster och produkter inom inköpsområdet. Vi hjälper dig att hitta en ny inköpschef i Stockholm.

Professionell inköpschef i Stockholm

Väljer du att anlita våra inköpskonsulter har vi resurser med olika kompetensprofiler inom områden som till exempel förändringsledare inköp, inköpsspecialist, kategoriansvarig/strategisk inköpare, operativ inköpare, inköpsassistent och inköpschef i Stockholm.

Tillsvidare anställning & interim inköpschef

Om du väljer att anlita oss för att rekrytera en inköpschef i Stockholm så tar vi hand om hela processen. Rekryteringsprocesser är normalt tidskrävande och felrekryteringar är kostsamma. Därför finns vi tillhands och hjälper dig genom kompetens, erfarenhet, förståelse och känsla för såväl ditt företag som kandidaten att genomföra en framgångsrik rekrytering av en inköpschef i Stockholm. Inköpsdesign har hittills bara genomfört framgångsrika rekryteringar. Vi har lång erfarenhet av inköp och ett brett utbud av inköpskonsulter som står redo att ta sig an din utmaning.

Vill du veta mer om våra inköpschefer i Stockholm?

Är du redo att växa och utveckla er inköpsprocess? Kontakta oss så berättar vi hur våra inköpschefer i Stockholm kan hjälpa dig. Du når oss via telefon och e-post. Välkommen! Vill du läsa mer om våra inköpsroller? Klicka här.

Jonas Carlberg

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 070-375 76 96 eller maila

jonas.carlberg@inkopsdesign.com

Boka

X