Okategoriserade

Inköpsdesign deltar på Inköpsrådets konferens

5 februari 2020

Inköpsrådets konferens Purchase to pay (P2P) går av stapeln den 11 februari på Berns i Stockholm där fokus är digitala inköpsprocesser. Inköpsdesign deltar som samarbetspartner tillsammans med Advince.

– Inköp digitaliseras och automatiseras i allt högra grad och för oss är det viktigt att våra konsulter hänger med i den utvecklingen. Det är anledningen till att vi är med på P2P, säger Lena Söderberg, vd Inköpsdesign.

Inköpsprocessen utvecklas snabbt och nya tekniker som maskininlärning och big data skapar nya möjligheter för smartare inköp. Utmaningen för inköpare är att bara delar av inköpsprocessen har digitaliserats och det saknas ofta en sammanhållen digital strategi. Konferensen tar ett helhetsgrepp om inköpsprocessen, från sourcing till betalning, med både exempel ur verkligheten och idéer för hur framtidens digitala inköpsorganisation fungerar.

– Som alla inköpare behöver vi lära oss mer om digitala och automatiserade processer, det ska bli intressant att se hur långt branschen kommit, säger Lena Söderberg, vd Inköpsdesign.  

 

 

 

Purchase to pay
Konferensen äger rum på Berns i Stockholm den 11 februari och riktar sig till alla som arbetar med inköpsprocesser. Talare under dagen är bland annat Erica Togö, upphandlingsansvarig på Lejonfastigheter samt Lotta Bus, jurist på Sourceomatic.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X