InköpsdesignNyhet

Inköpsdesign fortsätter växa, och anställer Anna Nibbelblad som konsultchef

2 april 2023

Välkommen till oss Anna, vad har du gjort innan?

Min bakgrund är från retailbranschen, jag kommer från Indiska, där jobbade jag både som säljare och butikschef men även lite med inköp. När Indiska slog igen, så pluggade jag logistik och inköp samt jobbade som projektledare och konsultchef. Min senaste anställning var från Effso. En lite spretig bakgrund kan man tycka men jag har alltid jobbat med människor på ett eller annat sätt: barn, kriminalvård, eller i kommunikativa roller.

 

Vad var det som gjorde att du valde att jobba hos oss på Inköpsdesign?

Företaget passar mig, som handen i handsken, då man direkt känner att Inköpsdesign är ett företag med hjärta, och det inte är ett jättestort bolag, så då får man göra flera olika saker, vilket jag gillar. Det ska också bli kul att jobba med Jonas och Jens. Mina styrkor är att jag alltid respekterar människan, det tror jag är viktigt. Alltid ta sig tid till att lyssna på människor. Jag skulle beskriva mig som: kommunikativ och lyhörd samtidigt som jag jobbar personligt med varje konsult.

 

Har du några tips på vad man som konsult bör tänka på när man är ute på uppdrag hos ett bolag?

  1. Respektera organisationen och känn arbetsglädje men också arbetsvilja.
  2. Se till att du tar med dig lärdomar, se det som ett tillfälle att fylla på ditt CV.
  3. Våga testa nytt.
  4. Vara lite frågvis, visa intresse för både företaget och arbetsuppgifterna.

 

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag är en väldigt aktiv person!  Jag gillar att somna i soffan på fredagen ibland med ett glas vin, men jag gillar även att umgås med vänner samt min man och barnen förstås! Jag tycker om hästar och hundar, jag har en hund själv, fralla som heter Åke. Dessutom har vi nyligen köpt hus så det är mycket med att ta hand om tomten nu, så har vi ett lantställe också. Förutom allt på hemmaplan, så älskar jag sol, värme och att resa. Jag försöker komma iväg så mycket som möjligt för att få njuta av sol och värme.

 

Tack Anna, välkommen till oss!

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X