Nyhet

Inköpsdesign växer

31 januari 2023

Jens Duvliden inköpsdesign
  1. Hej, Jens vem är du?

En Stockolmskille med lång erfarenhet av försäljning. Under de senaste åren har jag arbetat med leverans av tjänster, som anställd konsult, och nu senast som Engagement Manager på Mercuri Urval. Jag har arbetat i flera olika branscher, vilket gör att jag har skaffat mig en gedigen kunskap och erfarenhet från vitt skilda branscher. Jag är en teamspelare och skulle beskriva mig som en god lyssnare och diplomat. Dessutom är jag analytiskt och vänskaplig, är lätt att ha att göra med, social och får lätt kontakt med människor.

 

  1. Hur får man medarbetare att stanna kvar i dagens snabbrörliga värld?

En undersökning har visat att följande 5 faktorer spelar stor roll: 1. bra kollegor, 2. bra arbetsmiljö, 3. bra förmåner, 4. att företaget tänker hållbart. 5. Utvecklande jobb, involvering i arbetet.  Alla dessa parametrar anser jag är väldigt viktiga. Även rätt lön naturligtvis.

 

  1. Vad är din styrka som rekryterare?

Att lyssna och snabbt förstå verksamhetens och behov, och kunna konkretisera det och ta fram rätt kandidater. Jag är dessutom ihärdig och har hög arbetsmoral.

 

  1. Vad gör du på fritiden?

Jag är mycket idrottsintresserad, har spelat fotboll och numer är det tennis som gäller. Sen gillar jag att resa, mat, vin och umgås med familjen.

 

  1. Vart reser du helst?  

Spanien! Jag gillar allt, standarden, närheten man har till allt, maten och vinet och klimatet.

Tack Jens, stort lycka till hos oss. Om du vill komma i kontakt med Jens: jens.duvliden@inkopsdesign.com

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X