Your SEO optimized title page contents

Inköpsdesign åkte till Gotland 19–21 september för höstens kickoff. Det blev några härliga dagar fyllda med inspiration, lärdomar och aktiviteter.

– Vi hade fantastiskt trevligt. Den sociala aspekten är oerhört viktig när man kommer från kontoret tillsammans. Ett stort värde är möjligheterna vi har i vårt växande företag. Vi kommer att jobba vidare med det under hösten och ta till vara på alla medarbetares kompetens, säger Lena Söderberg, vd på Inköpsdesign.

Höstens kickoff syftade bland annat till att gräva i frågor gällande kommunikation och inköp samt att se vikten av allas insats. Dessutom ägnades tid åt att tillsammans spåna om framtidens möjligheter och utmaningar.

Ett uppskattat avbrott var en inspirationsföreläsning med Julia Bendelin, varumärkesstrateg, moderator och föreläsare.

– Jag kan verkligen rekommendera Julia. Utöver exempel och övningar fick vi många utmanande frågor att fundera över tillsammans.

Vidare väntade gemensamma aktiviteter såsom en guidad tur i Visby, vin- och ostprovning samt en cykeltur på den vackra ön.

– Vi tillför inköpskompetens och vårt intresse ligger i att hjälpa, höja och att vara tillgängliga. Efter en helg med det här gänget, känner jag verkligen att allt är möjligt för oss.

Emil Sjöberg, säljansvarig Göteborg, Sara Jägborn, säljansvarig Stockholm, Svyatoslav Stepanov, inköpskonsult, Lena Söderberg, vd och delägare, Anneli Frost, inköpskonsult, Rolf Persson, delägare och inköpskonsult samt Madelene Martinsson, inköpskonsult och säljare.

Sara Jägborn, säljansvarig Stockholm, Svyatoslav Stepanov, inköpskonsult, Emil Sjöberg, säljansvarig Göteborg, Lena Söderberg, vd och delägare, Madelene Martinsson, inköpskonsult och säljare, Anneli Frost, inköpskonsult samt Rolf Persson, delägare och inköpskonsult.


Julia Bendelin, varumärkesstrateg, moderator och föreläsare.

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Rolf Persson
073-656 56 19 rolf.persson@inkopsdesign.com
 
Göteborg:
Gunilla Gedda
079-078 00 28 gunilla.gedda@inkopsdesign.com