Inköpsdesign

Inköpsdesigns höstkickoff på Gotland

27 september 2019

Inköpsdesign åkte till Gotland 19–21 september för höstens kickoff. Det blev några härliga dagar fyllda med inspiration, lärdomar och aktiviteter.

– Vi hade fantastiskt trevligt. Den sociala aspekten är oerhört viktig när man kommer från kontoret tillsammans. Ett stort värde är möjligheterna vi har i vårt växande företag. Vi kommer att jobba vidare med det under hösten och ta till vara på alla medarbetares kompetens, säger Lena Söderberg, vd på Inköpsdesign.

Höstens kickoff syftade bland annat till att gräva i frågor gällande kommunikation och inköp samt att se vikten av allas insats. Dessutom ägnades tid åt att tillsammans spåna om framtidens möjligheter och utmaningar.

Ett uppskattat avbrott var en inspirationsföreläsning med Julia Bendelin, varumärkesstrateg, moderator och föreläsare.

– Jag kan verkligen rekommendera Julia. Utöver exempel och övningar fick vi många utmanande frågor att fundera över tillsammans.

Vidare väntade gemensamma aktiviteter såsom en guidad tur i Visby, vin- och ostprovning samt en cykeltur på den vackra ön.

– Vi tillför inköpskompetens och vårt intresse ligger i att hjälpa, höja och att vara tillgängliga. Efter en helg med det här gänget, känner jag verkligen att allt är möjligt för oss.

 

Emil Sjöberg, säljansvarig Göteborg, Sara Jägborn, säljansvarig Stockholm, Svyatoslav Stepanov, inköpskonsult, Lena Söderberg, vd och delägare, Anneli Frost, inköpskonsult.
Julia Bendelin, varumärkesstrateg, moderator och föreläsare.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X