Inköpskonsult i Stockholm

Söker ditt företag specifik kompetens för inköp? Behöver ni hjälp av internationell inköpare i Stockholm? Vi erbjuder dig resurser inom alla delar av inköpsprocessen, alltifrån inköpschef till internationell inköpare.

Vi erbjuder dig kvalificerade inköpskonsulter i Stockholm

Vi på Inköpsdesign har inköpskonsulter i Stockholm med olika kompetensprofiler och erfarenheter. Med utgångspunkt från kundens specifika krav för det aktuella uppdraget kan vi därmed säkerställa att vi erbjuder er rätt konsult.

Genom att anlita en inköpskonsult i Stockholm kan du situationsanpassa jobbet när du verkligen behöver extra resurser. På så sätt skapar du möjligheten att omvandla fasta kostnader till rörliga och totalt sett sänka kostnaderna för ditt företag. Dessutom skapar du möjligheten att sänka kostnader för själva inköpen i och med att du får tillgång till inköpare med just den expertkompetens som behövs för det specifika fallet.

Oavsett om du behöver en inköpschef (CPO), förändringsledare inköp, inköpsspecialist, kategoriansvarig/strategisk inköpare, operativ inköpare eller en inköpsassistent så har vi den inköpskonsult i Stockholm du söker.

Vi erbjuder er ett helhetskoncept av tjänster och produkter inom inköpsområdet. Vill du också effektivisera er inköpsprocess och sänka dina kostnader? Kontakta oss idag!

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X