Interim Inköpschef

Grundkonceptet är väldigt simpelt – du ska kunna fokusera på att leda företaget istället för att agera deltidsinköpschef. En interim inköpschef hjälper dig med det tillfälliga behovet som dykt upp. Från semesterperioder, föräldraledighet, projekt eller omorganisation till taktiska satsningar så finns våra inköpare här för dig.Med en interim inköpschef närvarande säkrar du att ert företag bibehåller samma kvalité i inköpsarbetet året runt och därför är en interimlösning ett självklart val för de flesta företag.

Vad kan en inköpschef göra för dig?

Skapa hållbara inköpsstrategier

Våra interim inköpschefer arbetar strategiskt för att ni ska uppnå hållbarhet, effektivitet och långsiktighet i inköpsarbete. Vi gör detta genom att formulera inköpsstrategier som är realistiska och motiverar medarbetarna. Tillsammans med tydlig ledning och en djupgående expertis säkrar vi att ni når inköpsmålen – det är vad vi kallar en bra interimslösning.

Ledning av inköpsarbetet

Att formulera inköpsstrategier är viktigt för att kunna nå inköpsmålen men dessa strategier har endast ett värde om vi arbetar efter dem. Därför krävs det ledarskap som säkerställer att inköpsarbetet följer strategierna och det är enklare sagt än gjort. Vi vet detta faktum och har flera interim inköpschefer med ledarförmåga utöver det vanliga. Vi hjälper helt enkelt med att leda inköpsarbetet på riktigt.

Agera kunskapskälla

En interim inköpschef hjälper er inköpsfunktion att höja kompetensnivån. Vi uppmuntrar inköpare att ställa så många frågor som möjligt till sina chefer och detta gör vi eftersom det fungerar i praktiken. Att ställa frågor hjälper organisationen höja kompetensnivån och samtidigt stärks sammanhållningen och kommunikationen i inköpsteamet. Våra interim inköpschefer instrueras alltid att agera som en kunskapskälla för medarbetarna – något vi märkt är väldigt uppskattat.

Förbättringsarbete

Att ständigt nå nya inköpsmål är en konst. Det är ett ständigt förbättringsarbete som kräver god ledningsförmåga från ax och limpa. Från att formulera inköpsstrategin, leda inköpsarbetet, bevaka omvärlden till att hantera hinder som dyker upp på vägen finns våra interim inköpschefer här för er. Våra interimlösningar hjälper er ta inköpet till nya nivåer oavsett vart ni befinner er i utvecklingsresan.

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X