Interim operativ inköpare

Att använda en interim operativ inköpare behöver inte vara grundat i ett tillfälligt behov, det kan vara en del av ett taktiskt beslut där en interimlösning hjälper inköpet vid t.ex. hög arbetsbelastning. Det kan vara avropsinköp, orderhandläggning, leveransbevakning, reklamationer eller andra administrativa uppgifter som är viktiga för att företaget ska fungera korrekt. Med en av Inköpsdesigns operativa inköpare på plats säkerställer du att allt finns på plats när det behövs.

Vad gör en operativ inköpare?

Undvika brist av material

En interim operativ inköpare ser till ni kan arbeta utan avbrott. Att rätt material, produkter eller tillbehör finns på plats i lager när det behövs helt enkelt.

Få inköpsarbetet att gå smidigt

Operativt inköpsarbete handlar mycket om att hantera incidenter som dyker upp. Vi har erfarenheten som hjälper er att uppnå smidighet i inköpsarbetet. Du slipper oroa dig för inköp på operativ nivå och kan fokusera på det långsiktiga inköpsarbetet när du har Inköpsdesign som samarbetspartner.

Administrativa inköpsuppgifter

En interim operativ inköpare hjälper er med bl.a. reklamationer, avropsinköp, leveransbevakning, tulladministration och fakturahantering. Personen agerar som spindeln i nätet och får den dagliga verksamheten att gå runt.
Vi hjälper dig att få kontroll på situationen helt enkelt.

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X