InköpsdesignNyhet

Möt Jonas Carlberg VD på Inköpsdesign

21 februari 2023

Inköpsdesign är en del av en koncern som heter House for people, där ingår förutom Inköpsdesign också bolagen: Starck och partner: ett HR konsultföretag med 25 anställda samt Metodicum: ett utbildnings och konferens företag inom HR och arbetsmiljöfrågor.

Hej Jonas, vad ser du mest fram emot 2023?

2022 tog jag över Inköpsdesign, det var ett lära-känna år kan man säga, 2023 blir året då vi börjar bygga företaget, det ser jag fram emot. Vi har rekryterat nya medarbetare för att kunna växa, och det känns spännande.

Hur gick förra året för Inköpsdesign?

2022 var ett fantastiskt år för oss, bolaget återhämtade sig från det tuffa coronaläget vi hade 2021. Bolaget ökade mot föregående år och dessutom är det lönsamt, vilket känns väldigt kul!

Ser du några synergier mellan bolagen?

Alla bolagen handlar om människor och att utveckla organisationer, HR är inblandat i mycket av Inköpsdesign uppdrag, så det finns absolut synergier och fördelar mellan våra bolag.

Vad är fördelarna med att anlita en konsult istället för att rekrytera själv?

Vi lever i en föränderlig värld, den kompetens vi behöver nu, kan förändras om ett år eller om några månader. I en osäker värld kan man behöva en mer flexibel arbetsstyrka. Tekniken utvecklas fort, och omvärlden likaså, då är det bra att anlita en konsult tills man är helt klar över exakt vilken kompetens det är man söker.

Vad gör du när du inte jobbar:

Jag har fru och 2 barn som jag gärna umgås med, sen älskar jag att spela tennis och golf. Har handikapp 13 nu, men målet är att nå singelhandicap.

Favoritresmål, eller drömsemester?

Vill gärna nyttja det hybrida arbetslandskapet, och kunna jobba på distans ca 1 vecka i månaden. Drömmer om ett hus i Spanien, där hade det varit perfekt att jobba på distans kombinerat med jobb i Sverige.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X