Your SEO optimized title page contents

Inköpsdesign grundades för 18 år sedan men de senaste åren har företaget mer än fördubblat omsättningen. I början av 2019 gick flytten till större lokaler på Drottninggatan 65 i Stockholm och bolaget har stärkt upp med nya funktioner inom både sälj och HR.

– Vi är specialister inom vårt fokusområde och heter Inköpsdesign eftersom vi designar och skräddarsyr inköpsprocesser helt efter kundens behov, säger Lena Söderberg, vd Inköpsdesign.

För vd Lena Söderberg är det viktigt att alla medarbetare förstår verksamheten ur ett inköpsperspektiv. Alla konsulter i företaget har lång erfarenhet från branschen vilket är en bidragande orsak till företagets framgångar. Även inom försäljning och HR finns kunskap om inköp.

– Det behövs alltid inköpare. Oavsett konjunktur och digitalisering behövs alltid en person som tänker strategiskt. Företag har inte råd att inte ha en bra inköpare, säger Lena.

Efter att ha vuxit ur det tidigare kontorshotellet flyttade Inköpsdesign nyligen till egna lokaler på Drottninggatan 65 i Stockholm. Det nya kontoret innebär många fördelar som att kunna träffa både kandidater och kunder på ett personligare sätt.

– Vi ser ljust på framtiden, målet är att inom fem år tredubbla omsättningen till 50 miljoner. Målsättningen är också att vara den bästa arbetsgivaren och det självklara valet när företag behöver en inköpskonsult eller vill rekrytera en inköpare, säger Lena Söderberg.

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt rådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Sara Jägborn
070-080 75 91 sara.jagborn@inkopsdesign.com

Göteborg:

Emil Sjöberg
073-055 10 66
emil.sjoberg@inkopsdesign.com