Rekrytering av operativ inköpare

Operativt inköpsarbete skiljer sig beroende på vilken bransch företaget är verksamt inom. Att rekrytera en operativ inköpare kräver därför förståelse för individen, branschen, företaget och arbetet som ska utföras. Vi är experter på att rekrytera operativa inköpare och vet hur rollerna skiljer sig beroende på bransch. Vi rekryterar operativa inköpare som har kompetensen för att utföra arbetet och ambitionen att växa hos er som företag – det har vi märkt är en ovanligt bra kombination.

Vi heter Inköpsdesign och är experter på inköpsrekryteringar.

Operativ inköpares arbetsuppgifter

Hjälpa er undvika materialbrist

En av de viktigaste arbetsuppgifterna den operativa inköparen har är att säkerställa rätt lagernivå. Att rekrytera en operativ inköpare gör därför att ni slipper oroa er för materialbrist och kan fokusera på ert arbete istället. Om ni använder Inköpsdesign för att rekrytera en operativ inköpare kommer ni få inköpare som ser till att optimera lagernivåerna så att de matchar er efterfrågan och samtidigt tar upp minimalt lagerutrymme för att minska kostnaden.

Administrativt inköpsarbete

Att behöva hantera diverse inköpsuppgifter t.ex. reklamationer, leverantörer eller bevaka beställningar är tidskrävande uppgifter. Dessa utförs oftast av personer som egentligen borde arbeta strategiskt med det långsiktiga perspektivet i åtanke. Med operativ inköpare på plats kan du fokusera på att få företaget att växa istället för att hantera administrativa inköpsuppgifter.

Få arbetet att gå smidigt

Den större delen av operativt inköpsarbete är att hantera incidenter som är oförutsägbara. Saker som kommer i vägen för att ni ska kunna nå ert mål helt enkelt. Vi vet hur man ska hantera dessa incidenter och hur man proaktivt arbetar för att undvika dem i framtiden. Därför kan vi rekrytera operativa inköpare som får ert arbete att gå riktigt smidigt.

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X