Your SEO optimized title page contents

Den 18 juni arrangerades årets sommarfest för Inköpsdesigns konsulter. Sommarfesten är en av cirka fem träffar per år där alla Inköpsdesigns medarbetare bjuds in för nätverkande.

– Syftet är att vi ska lära känna varandra bättre och enklare kunna hjälpas åt under de uppdrag vi har. Dessutom ska alla ha en fast punkt även när de är på olika uppdrag, vi är en arbetsgivare dit man kan vända sig för att få hjälp, stöd och råd, säger Lena Söderberg, vd på Inköpsdesign.

Varje år arrangerar Inköpsdesign cirka fem träffar för sina konsulter. Träffarna har olika teman och utöver att äta tillsammans och göra någon aktivitet brukar Inköpsdesign informera om verksamheten och annat aktuellt.

– Årets sommarfest började på kontoret med en gemensam genomgång av hur första halvåret varit. Vi firade framgångar och den ökning vi hittills uppnått. SEB var även på plats och gav tips gällande pensionssparande. Efteråt gick vi till en boulebana för några spännande matcher för att sedan avsluta kvällen med en sydfransk trerättersmiddag, säger Lena.

Vi kan en sak – inköp

Boka ett kostnadsfritt kundrådgivningssamtal med en av våra experter.

Stockholm:
Rolf Persson
073-656 56 19 rolf.persson@inkopsdesign.com
 
Göteborg:
Gunilla Gedda
079-078 00 28 gunilla.gedda@inkopsdesign.com