EventInköpsdesign

Sommarfest för alla våra konsulter!

26 juni 2019

Den 18 juni arrangerades årets sommarfest för Inköpsdesigns konsulter. Sommarfesten är en av cirka fem träffar per år där alla Inköpsdesigns medarbetare bjuds in för nätverkande.

– Syftet är att vi ska lära känna varandra bättre och enklare kunna hjälpas åt under de uppdrag vi har. Dessutom ska alla ha en fast punkt även när de är på olika uppdrag, vi är en arbetsgivare dit man kan vända sig för att få hjälp, stöd och råd, säger Lena Söderberg, vd på Inköpsdesign.

Varje år arrangerar Inköpsdesign cirka fem träffar för sina konsulter. Träffarna har olika teman och utöver att äta tillsammans och göra någon aktivitet brukar Inköpsdesign informera om verksamheten och annat aktuellt.

– Årets sommarfest började på kontoret med en gemensam genomgång av hur första halvåret varit. Vi firade framgångar och den ökning vi hittills uppnått. SEB var även på plats och gav tips gällande pensionssparande. Efteråt gick vi till en boulebana för några spännande matcher för att sedan avsluta kvällen med en sydfransk trerättersmiddag, säger Lena.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Rolf Persson

Hej! Vill du veta mer om hur ni kan spara
pengar och öka kvaliteten på era inköp,
ring mig på 073-656 56 19 eller maila rolf.persson@inkopsdesign.com.

Du kan också boka kostnadsfri rådgivning med någon av våra experter.

Boka

X