Nyhet

Stort intresse för årets första chefsnätverksträff FLOW: ”Avtalshantering är relevant för alla inköpare”

3 mars 2021

Effektiv avtalshantering. Vikten av second source och prognos i affärssystem. Årets första FLOW, Inköpsdesigns chefsnätverk för inköpare, med tema Inköparens verktyg och system blev en välbesökt digital tillställning.

Det spelar ingen roll vilken typ av organisation du representerar. Det här frågorna är relevanta för alla inköpare, säger Helén Unger, moderator och inköpsstrateg på Inköpsdesign.

Intresset för chefsnätverket FLOW:s träffar fortsätter att öka. Till den sjätte upplagan i ordningen lockades deltagare i form av inköpschefer från både internationella tillverkande bolag och mindre lokala organisationer.

Temat för tillställningen, den här gången helt digitalt genomförd, hade efter önskemål satts till Inköparens verktyg och system. Helén Unger arbetar som inköpsstrateg för Inköpsdesign och fungerade som moderator under eftermiddagen.

– System och verktyg är frågor som ofta är eftersatta på företagen och som kan se helt olika ut.

Under dagen fick deltagarna bland annat lyssna på talare och dela med sig av vardagens inköpsutmaningar. Totalt pågick eventet under knappt två timmar där gruppen bland annat diskuterade erfarenheter kring informationsflöde, secondsource och konsignationslager.

– Den punkt som engagerade mest var nog ändå avtalshantering i SharePoint. Något som de flesta kunde tillämpa i egna verksamheten. I och med att vi var ett begränsat antal kunde vi dessutom säkerställa alla kunde komma till tals.

Nästa FLOW är planerad till april där intressenter på samma sätt kommer att kunna påverka eventets tema.

– Folk har redan börjat höra av angående vårt nästa event i april. Som inköpare finns sällan någon att diskutera det här frågorna inom egna organisationen vilket gör FLOW ett perfekt tillfälle att samla personer med liknande erfarenheter, säger Helén Unger.

 

Är du intresserad av att veta mer eller vill anmäla deltagande?

Kontakta info@inkopsdesign.com

Chefsnätverket FLOW

Chefsnätverket FLOW är ett forum där inköpschefer kan lära av varandra, bolla idéer samt diskutera utmaningar och trender. Genom nätverket kan inköpschefer få stöttning, kontakter och referenser på framgångsrika förändringsprojekt. Målsättningen är att ge medlemmarna ny inspiration och konkreta tips på förändring.

 

 

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X