InköpsdesignNyhet

Stort intresse för chefsnätverket FLOW

25 september 2019

Nu startar Inköpsdesign det kostnadsfria chefsnätverket FLOW, som riktar sig till inköpschefer inom den privata sektorn. Den första träffen är den 3 oktober och nätverkets platser är fulltecknade.

– Intresset för nätverket har varit bra, höstens platser är fyllda och det finns en reservlista. Jag tycker att vi lyckats få ihop en bra mix av inköpschefer från olika typer av verksamheter, säger Sara Jägborn, försäljningsansvarig på Inköpsdesign och initiativtagare.

Nätverket är ett forum där inköpschefer kan lära av varandra, bolla idéer, diskutera utmaningar och trender.

– Vi kommer bland annat att diskutera vad som är viktigt för att få en smidig, effektiv och lönsam inköpsorganisation. Ett nätverk för erfarenhetsutbyte helt enkelt, säger Sara Jägborn.

Målsättningen är att ge medlemmarna ny inspiration och konkreta tips på förändring. Enligt Sara kan det som inköpschef vara en utmaning att få gehör internt och svårt att få igenom nödvändiga förändringar. Genom nätverket kan inköpschefer få stöttning, kontakter och referenser på framgångsrika förändringsprojekt.

Planerade diskussionsämnen är bland annat inköpsprocesser och processtyrning, system och uppföljning, rätt kompetenser samt utmaningar och trender. Därefter kommer innehållet och ämnena att utformas efter deltagarnas behov och önskemål.

– Tidigare har vi haft halvdagsforum där vi bjudit in större grupper, däremot har vi aldrig provat någonting med färre deltagare förut. Här tror jag att nätverket blir ett bra alternativ då en mindre grupp ger utrymme för djupare diskussioner.

 

 

Två träffar i höst
Nätverket börjar med två träffar under hösten, varav den första går av stapeln redan torsdagen den 3 oktober. Båda träffarna äger rum på Inköpsdesigns kontor på Drottninggatan 65 i Stockholm.

Är du intresserad av att veta mer eller vill ställa dig på reservlistan?
Kontakta Sara Jägborn på 070-080 75 91 eller sara.jagborn@inkopsdesign.com

Aktuellt

Visa alla nyheter

Jonas Carlberg

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 070-375 76 96 eller maila

jonas.carlberg@inkopsdesign.com

Boka

X