Upphandlingskonsult

Behöver ni hjälp med att skriva och vinna upphandlingar? Vi har upphandlingskonsulter i Stockholm som är insatta i förfarandet och som vet vad som krävs för att vinna en upphandling. Upphandlingar kan många gånger vara svåra att vinna utan rätt hjälp och med en upphandlingskonsult ökar dina chanser att ge rätt underlag. Med vår professionalism ser vi till att du uppnår ditt mål!

Kontakta oss

Våra upphandlingskonsulter i Stockholm ser till att du vinner

Vi heter Inköpsdesign och har lång erfarenhet inom inköp och kan erbjuda ett helhetskoncept av tjänster och produkter inom inköpsområdet. Vår affärsidé är att leverera slagkraftiga verktyg, metoder, kompetensutveckling och resurser som effektiviserar inköp i stora/medelstora företag. Tveka därför inte att ta hjälp av oss när du behöver hjälp av en upphandlingskonsult i Stockholm.

Vi erbjuder dig och ditt företag skickliga upphandlingskonsulter i Stockholm som är experter på just inköp/upphandling. Våra konsulter representerar olika kompetensprofiler och erfarenheter vilket gynnar dig oavsett branschområde . Vi utgår alltid från era specifika krav för det aktuella uppdraget för att erbjuda er rätt upphandlingskonsult.

Genom att anlita en upphandlingskonsult får du rätt verktyg och lösningar för goda förutsättningar att vinna upphandlingen du kämpar för. Våra upphandlingskonsulter i Stockholm har jobbat med flertalet upphandlingar och vet vad som krävs.

Kontakta oss när du behöver en upphandlingskonsult

Ta hjälp av våra upphandlingskonsulter i Stockholm och kamma hem segern – vi är på din sida.
Har du några frågor kring hur vi arbetar eller vill se över dina möjligheter? Då är du varmt välkommen att kontakta

Jonas Carlberg

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 070-375 76 96 eller maila

jonas.carlberg@inkopsdesign.com

Boka

X