Nyhet

Flow 28 april: Inköparens verktyg och system

19 april 2021

Den 28 april hälsar Inköpsdesign åter välkommen till vårens andra nätverksmöte FLOW 2021 som denna gång handlar om inköparens verktyg och system. Träffen sker denna gång digitalt. 

– Vi går igenom de steg man behöver ta för att säkerställa en bra grund för hållbarhetsarbetet – från uppförandekod och analys av risker till bedömning av leverantörer och kontinuerlig uppföljning. Alla får dessutom ta del av hur det går att hantera allt i ett enda, lättanvänt verktyg – Evaluate, säger Christofer Nordqvist, CEO på Evaluate som kommer att presentera verktyget. 

Företaget Evaluate tillhandahåller digitala verktyg för att stärka ditt hållbarhetsarbete, med fokus på leverantörers självbedömningar, riskanalyser och revisioner. Syftet är att hjälpa hållbarhetsarbete i försörjningskedjan och göra det enklare och mer proaktivt att säkerställa att specifika krav uppfylls. 

När: Onsdag 28/4 , kl 12:30 – 14:00. Träffen arrangeras digitalt via Microsoft Teams. 

 

 

Chefsnätverket FLOW 

Chefsnätverket FLOW är ett forum där inköpschefer kan lära av varandra, bolla idéer samt diskutera utmaningar och trender. Genom nätverket kan inköpschefer få stöttning, kontakter och referenser på framgångsrika förändringsprojekt. Målsättningen är att ge medlemmarna ny inspiration och konkreta tips på förändring.

Så gick årets första nätverksträff.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X