InköpsdesignNyhet

Fortsatt tillväxt för Inköpsdesign – bästa året någonsin

29 januari 2020

2019 blev det bästa året genom tiderna för Inköpsdesign sett till både omsättning och resultat. Nu anställer företaget fler medarbetare och satsar på att växa med ytterligare 25 procent under 2020.

– Det är roligt att få avsluta decenniet på topp och gå in i det nya året med spännande mål och många nya medarbetare, säger Lena Söderberg, vd Inköpdesign.

Under 2020 förbereder sig Inköpsdesign för fortsatt tillväxt, bland annat genom rekrytering av nya medarbetare. Ny försäljningsansvarig för Göteborg är Gunilla Gedda som började strax efter årsskiftet.

Även inom rekrytering anställer Inköpsdesign. Vicktoria Machreki börjar som rekryterare på kontoret i Stockholm och i början på mars ansluter ytterligare en rekryterare, Valentina Mahmod.

– Våra konsulter brukar säga att vi arbetar med ”inget nonsens”. Det tycker jag stämmer bra och ligger helt i linje med vår värdegrund som bygger på hållbarhet, lönsamhet och att vara tillgängliga, säger Lena Söderberg.

 

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X