Kategorichef som konsult

Våra kategorichefer har vana av arbete i projektform. Vi vet vad som krävs för att projektet ska följa tidsplanen, uppfylla kraven och hålla budgeten. Oavsett bransch ser vi till att matcha rätt expertis till det behov ni har.

Vad kan en kategorichef göra för dig?

Ansvara för inköp till projektet

Vi hjälper er med inköpsprocessen för projektet. Från att göra en behovsanalys till att köpa in slutprodukterna kommer vi ständigt arbeta för att effektivisera inköpsarbetet. Vi har kunskapen som krävs för att utföra riktigt bra projektinköp.

Effektivisera inköpsprocessen

Vi har flera konsulter som kan hjälpa er effektivisera inköpsprocessen i projektet. Med deras djupgående kunskap inom projektarbete kommer ni ta inköpet till nya nivåer och säkerställa en ökad lönsamhet.

Utvärdera leverantörer

Under projektet sker en stor mängd avtalsskrivningar med både befintliga och nya leverantörer. Det krävs uppföljning för att se vilka som presterar och lever upp till de krav som ni ställer. Nästa projekt vet ni vilka leverantörer som håller vad de lovar.

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Aktuellt

Visa alla nyheter

Caroline Nell

Hej! Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er hitta rätt resurs inom supply chain, ring mig på 08-409 046 27 eller maila

caroline.nell@starckpartner.se

Boka

X